Jobba på Bodforss Consulting AB

Jag förutsätter att du läst vilka vi är på ”om oss” och tänker att det här står du också för. Det vi jobbar med är viktigt för ett fungerande samhälle och tyvärr är bristen på kompetens inom säkerhetsområdet stor. Vi får idag fler förfrågningar på uppdrag än vad vi kan leverera, så vi behöver förstärka vår organisation med fler engagerade ambassadörer för vår vision. Kanske har du funderat på att byta jobb och vill medverka i spännande projekt för att bygga ett tillförlitligt Sverige?

Om du är rätt person så är vi kanske rätt arbetsplats för dig. Vi söker ingen specifik profil för tillfället, men om du delar vår passion för hållbarhet och principer, samt har en kompetensprofil som du tror skulle förstärka eller bredda vårt utbud, så kanske vi ska ta ett förutsättningslöst samtal. Vi lägger större vikt vid din personlighet än dina formella meriter.

Oavsett ålder, så har du något som vi inte har idag och är villig att utveckla det till något i världsklass. Vi vill inte att du är expert på allt (den personen finns inte), men vi tror att du är ganska grym på det du gör och kan lära oss något nytt. Kanske är du en oslipad diamant? Vi tror också att din första tanke när du känner på en ny pryl/tjänst/app är: Hur kan jag pilla sönder den? Som person är du pedagogisk och kan förmedla komplexa koncept till en icke-teknisk publik, samtidigt som du har skaffat dig lite skit under naglarna i någon driftorganisation. Du har åtminstone jobbat med det du uttalar dig om utanför skolbänken. Du ska dessutom kunna skriva bra rapporter lika obehindrat på Svenska som på Engelska.

Vi tror att du trivs i en dynamisk miljö där utmaningarna avlöser varandra och att du är redo att kliva fram och ta dig an dem. Vi är övertygade om att du kommer att arbeta länge tillsammans med oss. Därför vill vi erbjuda en arbetsplats som genomsyras av gemensamt lärande och ständig utveckling. Det löser vi både med intern kompetensöverföring och med externa konferenser.

Du har antagligen något av dessa expertområden:

·       ICS/SCADA-säkerhet

·       Infrastruktur- och säkerhetsarkitektur

·       IT-forensik

·       Cloud-säkerhet

·       Penetrationstestning

·       Operativsystemsäkerhet (Linux, Windows, Unix)

·       Säkerhet i inbäddade system

·       Kryptografi

·       Virtualisering

·       Microsoftinfrastruktur

·       Säkerhetsskydd

·       Social engineering och awareness

·       GDPR/Dataskydd

·       ISO 27000 eller IEC 62443

·       Eller annat område där kompletterar vårt erbjudande och kan sälja in dig själv som en viktig spelare i vårt lag.

Det vi erbjuder är, förutom världens kanske roligaste och mest utvecklande arbetsplats, en rättvis och kontinuerligt utvärderad ersättningsmodell och ett löfte om kompetensutveckling tills du känner att det räcker. Dessutom, kul på jobbet och kompetenta arbetskamrater som gärna delar med sig av vad de kan.

Har du läst så här långt och fortfarande känner att detta låter spännande så vill vi prata med dig! Skriv ihop en motivering till varför du blir en bra länk i vår kedja och bifoga ditt CV. Vad du än skickar så kommer vi att kontakta dig och ge dig tips på vad du ska fokusera på för att platsa i laget, eller så bokar vi in en intervju. Är vi osäkra på din erfarenhet skickar vi dig kanske en utmaning att ta dig an för att visa vem du är och vad du kan leverera inom ditt expertområde.

Vi förväntar oss att du kommer att leverera resultat i världsklass till våra kunder, men vi har tunga kanoner i bakgrunden som stöttar hela vägen och säkerställer att det som går till kunden är ”top notch”. Du står aldrig ensam och det viktiga är att vi utvecklas tillsammans och alltid har kundens bästa för ögonen. Vi jobbar hellre gratis än levererar något som är halvbra.

Känns detta spännande? Står du för våra kärnvärden? Vad väntar du på? Skicka in en ansökan till vår VD på rikard[at]bodforss.se. Var du bor är mindre intressant men kollegorna bor i Västsverige just nu. Skulle du vara rätt person så är hemorten helt ovidkommande och om förutsättningarna är rätt, kanske du kan titulera dig regionchef inom kort.

Är du ung och nyutexaminerad, så förtvivla icke! Skicka ett CV ändå och berätta vad du vill jobba med i framtiden, för att knyta en första kontakt. Vi kanske kan coacha dig till en gräddfil in i en fantastisk värld av cybersäkerhet. Det är vår förhoppning att kunna ta in mer juniora konsulter inom något/några år, men just nu är det inte din profil vi letar efter.

Just det… Jag glömde att nämna att de flesta av våra uppdrag är säkerhetsklassade, så om du har skelett i garderoben så får du leta vidare efter andra arbetsgivare. Alla kandidater kommer att genomgå säkerhetsprövning. För vissa uppdrag krävs dessutom Svenskt medborgarskap.

Och: vi är INTE INTRESSERADE av att anlita hjälp av externa rekryterare/talangkonsulter/förmedlare/etc. för att finna våra kandidater. De kommer att finna oss.